SNOW FILM FEST 2023

SNOW FILM FEST 2023

Dĺžka:195 minút

Rezerváciu je potrebné vyzdvihnúť vždy v takom predstihu o ktorom ste informovaný na pokladní kina, alebo prostredníctom emailu. Ináč rezervácia prepadne.

Celovečerné pásmo špičkových filmov o zimných športoch a dobrodružstvách zavíta do Kina Kultúra

PROGRAM:

12.11.2022

18:00 – ZAČIATOK

18:05 – SPEED UP: HIMALÁJSKY PRÍBEH, ČT, 55min.

19:00 – WAVY: PLAVBA MÔJHO ŽIVOTA, ČT, 45min.

19:45 – PRESTÁVKA 10 min.

19:55 – LAPLAND EXPLORER, ČT, 20min.

20:15 – LUŽBA: DUŠA SIBÍRA, ČT, 20min.

20:35 - SALAŠ: GRUZÍNSKÝ FREERIDE, český jazyk, 20min.

20:55 – LALODGE, ČT, 10min.

21:15 – KONIEC PREHLIADKY

Všetko o filmoch nájdete na webe SNOW FILM FESTU 2023

Dĺžka: 195 min

Rok výroby: 2023

Krajina pôvodu:

  • Česká republika
  • Francúzsko
  • Španielsko
  • Nemecko
  • Nórsko
  • Rakúsko

Celovečerné pásmo špičkových filmov o zimných športoch a dobrodružstvách zavíta do Kina Kultúra

PROGRAM:

12.11.2022

18:00 – ZAČIATOK

18:05 – SPEED UP: HIMALÁJSKY PRÍBEH, ČT, 55min.

19:00 – WAVY: PLAVBA MÔJHO ŽIVOTA, ČT, 45min.

19:45 – PRESTÁVKA 10 min.

19:55 – LAPLAND EXPLORER, ČT, 20min.

20:15 – LUŽBA: DUŠA SIBÍRA, ČT, 20min.

20:35 - SALAŠ: GRUZÍNSKÝ FREERIDE, český jazyk, 20min.

20:55 – LALODGE, ČT, 10min.

21:15 – KONIEC PREHLIADKY

Všetko o filmoch nájdete na webe SNOW FILM FESTU 2023

Rok výroby: 2023

Krajina pôvodu:

  • Česká republika
  • Francúzsko
  • Španielsko
  • Nemecko
  • Nórsko
  • Rakúsko

Nájdi svoj film